Bestintheworld.be

laura-en-taissa-majieva-3.jpg

Het beste wat de wereld te bieden heeft in één webshop

Bestintheworld is het geesteskind van Taissa en Laura Majieva. Wij zijn twee zussen die in 2001 uit de Kaukasus naar België verhuisden. Onze nostalgie naar de hoogkwalitatieve Russische sjaals die we kenden uit onze jeugd bracht ons er in 2014 toe om samen deze online luxeboetiek op te richten. Het onbekende toch bemind maken werd onze missie, hoogstaande kwaliteit en exclusiviteit ons handelsmerk.

Van Kasjmir naar Orenburg, Uryupinsk en Pavlovo Posad

Toch begon het allemaal met een product dat niemand onbekend in de oren zal klinken: kasjmier. We werkten namelijk geregeld op beurzen voor Le Cashmere. Toen dat bedrijf naar Londen verhuisde, werden wij de officiële verdeler in België voor het merk. Dankzij onze Russische roots kenden we echter nog tal van andere types sjaals in geitenwol en zijde. De wol van de Orenburggeit en de Uryupinskgeit is bijvoorbeeld nog fijner dan die van de kasjmiergeit. En de Pavlovo Posadsjaals behoren met hun bloemrijke motieven tot het culturele erfgoed van Rusland. Deze prachtige staaltjes van vakmanschap zijn ondertussen een vaste waarde in onze webboetiek. Je vindt ze overigens nergens anders in België!

From Russia and elsewhere with love

Sinds het ontstaan van Bestintheworld hebben we ons aanbod gestaag uitgebreid met andere kwaliteitsproducten die diepgeworteld liggen in de traditie van hun land van herkomst. Naast de elegante gebreide, geweven of geborduurde sjaals, poncho’s en kaftans van verschillende soorten Russische geitenwol en zijde kun je bij ons inmiddels ook terecht voor handgemaakte Russische juwelenbed- en huishoudlinnen uit Wit-Rusland, geurkaarsen uit de Verenigde Staten en zelfs smaakvol streekbier van Belgische bodem.

Bezoek ons ook offline voor een nog groter aanbod

Je vindt ons met Bestintheworld regelmatig op beurzen en events. Ons aanbod daar is zelfs nog groter en bestaat onder andere ook uit Italiaanse suitehoeden en een kleine maar fijne selectie Georgische wijnen. Kom je liever bij ons thuis kijken, voelen, passen en kiezen? Ook dat kan!

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuwigheden en beurzen en kans maken op vrijkaarten, leuke acties en give-aways? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

 • Privjet bvba
  Leonce Volckaertdreef 8
  9820 Merelbeke

  Tel:   0032 9329 02 73
  E-mail: info@privjet.be

 • VAT/ID:
  BE 824.066.270

  Centea Bank:
  IBAN BE97 8601 1016 9649
  BIC SPAABE22