Bestintheworld.be

Bezoek onze stand (103-12) op Inside 2018

Vraag hier je kortingskaart voor Inside 2018

*** De gratis kaarten zijn op. Vanaf 28.10.2018 sturen we enkel nog kortingskaarten (10 euro ipv 12 euro voor 2 personen) ***

Wat mag je verwachten van het nieuwe Inside?

  • INSIDE is het vernieuwde najaarsevent in opvolging van Countryside. Het biedt een inspiratie- en  belevingsplatform voor interieur, outdoor en food.

  • Op 1, 2, 3 en 4 november maak je als bezoeker een sfeervolle ontdekkingstocht doorheen verschillende belevingseilanden.

  • Zo’n 200 exposanten brengen op een oppervlakte van 23 000 m² een verrassend en kwalitatief aanbod van interieur, decoratie, ambacht, exterieur, reizen, actief buitenleven, pure & gezonde keuken en lokale & terroir
    producten.
  • Met het uitgebreide en gevarieerde randprogramma word je als bezoeker ondergedompeld in authentieke en nieuwe trends en technieken door professionele experten.
2s8a8064jpgcut-2.jpg

Bezoek Bestintheworld op stand 103-12

Uiteraard past Besintheworld met zijn aanbod aan warme comfortabele sjaals in kasjmier, zijde en wol perfect in dit plaatje. Van Russische Pavlovo Posadsjaals tot Orenburgsjaals, van kasjmiersjaals tot zijdesjaals.

Handgemaakt topproducten recht uit het land van oorsprong, zo natuurlijk als maar kan! De ideale geschenken voor eindejaar, als je eens écht origineel uit de hoek wilt komen.

We zijn er elke dag, van donderdag 1 t.e.m. zondag 4 november van 10 tot 18 uur.

Tip voor een avondje shoppen met de vriendinnen: op vrijdag is Inside open van 10 tot 22u!