Bestintheworld.be

Welkom in de wonderlijk warme wereld van de kashmir

c37-2.jpg

Ons aanbod kashmirsjaals zal altijd geboekstaafd blijven als het eerste product waarmee Bestintheworld.be online ging. En toch is het voor ons geen nieuw product. Zelf ben ik er al jaren mee vertrouwd, en assisteerde bij de verkoop op tal van events en beurzen. En telkens weer werd ik met verstomming geslagen hoe makkelijk kashmir zichzelf verkoopt. Kashmir is een naam als een klok, een kwaliteitslabel an sich… er hoeft eigenlijk geen uitleg bij – wie een beetje de kenmerken en troeven van kashmir kent, weet dat hij of een sierlijk stuk stof in huis haalt dat levenslang (of toch heel lang warmte en comfort zal bieden). Echt klassieke kwaliteit, maar met de mooie moderne patronen ook eigentijds.

Soepele vezel van kasjmier: puur natuur!

De zachte soepele vezel van de kashmirgeit is dan ook een puur natuurproduct. En beter dan moeder natuur kan je je grondstof niet aanleveren. Dit is het soort producten waar Bestintheworld.be voor staat.

Sla nu al toe – het is immers eindejaarsperiode. Het is een geschenk waar je niet hoeft over te twijfelen: het heeft een elegance en chic die de ontvanger naar waarde zal schatten. Het is een cadeau met nét dat ietsje meer, dat aantoont dat die persoon ook net dat ietsje meer voor je betekent. Kashmir, dat is gewoon the best in the world.