Bestintheworld.be

Valentijnscadeaus die je geliefde in vuur en vlam zetten...

Het is zover: nog enkele weken, en Valentijn staat voor de deur. We zullen zoals ieder jaar weer om de oren worden geslagen met hartjes, rode kaarsen, mollige Cupido’s en gewaagde lingerie. Wij brengen Valentijn weer terug tot de essentie. Jullie zien elkaar het hele jaar door even graag, maar misschien kan een van onze sjaals of juwelen de kers op de taart zijn!

p19ameg2451gf71t5c1pksc5l1pv19.jpg

Pavlovo Posadsjaal Rood Verleiding

Deze wollen Pavlovo Posadsjaal is niet voor niets vurig rood, en zal het hart van je partner zeker sneller doen kloppen! Is het niet door de kleur, dan wel zeker door de kwaliteit, want jullie zullen samen nog jaren kunnen genieten van dit absolute topstuk terwijl jullie terugdenken aan die speciale Valentijnsdag...

~ bestel hier

c07-2.jpg

Kasjmiersjaal Classic Vuurrood

Rood is traditioneel de kleur van de passie. Deze vuurrode kasjmiersjaal zal niet alleen het nodige cachet geven aan welke outfit dan ook, maar zal er ook voor zorgen dat de passie in je relatie heviger oplaait dan ooit tevoren! Een gewaarschuwd mens is er twee waard…

~ bestel hier ~       

723.JPG

Orenburgsjaal Paars-Roze


Valentijn is het feest van de liefde, en dan kan een beetje romantiek uiteraard niet ontbreken. De Orenburgsjaal is gemaakt van donzig geitenhaar en zijde. Het zachte kleurenpalet staat zowat iedereen en nodigt uit om samen te dromen. Waan je op cloud 99!

~ bestel hier ~

33.jpg

Rostovskaya Finifthanger blauw met rood HartMarilyn Monroe zong ooit ‘Diamonds are a girl’s best friend’,  maar ze had duidelijk nog niet gehoord van de Rostovskaya Finiftjuwelen! Deze traditionele hanger in delicate rode en blauwe tinten straalt pure elegantie uit, en is het perfecte cadeau voor de vrouw die je hart heeft gestolen.

~ bestel hier

3-120120600000.jpg

Uryupinskjaal

Er is niets gezelliger dan dicht bij elkaar kruipen voor wat extra warmte,  maar nu kun je je partner ook verrassen met net dat beetje extra! Ze zal zich helemaal kunnen wentelen in de gezellig grote Uryupinsksjaal, die gemaakt is van hoogstaand geitenhaar. Warmte ten top!

bestel hier ~