Bestintheworld.be

Succesvol lanceringsevent Merelbeke

Bestintheworld lanceringsevent

Eind februari kwam Bestintheworld voor het eerst naar buiten met zijn collectie exclusieve Russische sjaals tijdens een home sales event in thuisbasis Merelbeke. Een schot in de roos, als we de lovende commentaren mogen geloven. "Wat een prachtige producten", "In het echt zijn ze nog mooier!", mochten we onder meer optekenen. 

Orenburg en Pavlovo Posad Sjaals stelen de show

De Kasjmier-sjaals waren bij de meeste bezoekers al bekend. Maar de revelaties van de avond worden de Orenburg-sjaals en de Pavlovo Posad-sjaals. De aanwezigen konden écht zien welke sterke staaltjes handwerk de Orenburg-sjaals in het echt zijn. Even passen, voelen, aankomen, strelen: het hoort er allemaal bij - iets wat we met een pure online shopping ervaring niet kunnen bieden.

Nieuw: Rostovskaya Finift-juwelen en Wit-Russische tafellinnen

Hoewel niet aangekondigd, waren de eerste Rostovskaya Finift-juwelen ook voor het eerst aanwezig. En vonden meteen nieuwe eigenaars die in de week erna al de eerste complimenten mocht ontvangen. Ja, ze zijn subtiel opvallend! Ook hier weer handwerk met een rijke traditie.

Ook de eerste stalen Wit-Russisch tafellinnen werden voorgesteld, waarbij iedereen verbaasd was over de kwaliteit. Weinig mensen kunnen een associatie met Wit-Rusland maken, maar dat het tafellinnen van uitzonderlijke makelijk was, dat zag iedereen (te danken aan de enorme rijkdom aan vlas in het land). 

  • home-sales-gent-1.JPG
  • home-sales-gent-6.JPG
  • home-sales-gent-blog-3.JPG
  • home-sales-gent-blog-4.JPG
  • home-sales-gent-blog-5.JPG

P.S. Op zaterdag 28 maart vindt het volgende pop-up sales event plaats, dit keer in Gent. Meer info lees je hier