Bestintheworld.be

Nog geen leuk eindejaarsgeschenk? Aarzel niet en koop het bij Best In The World!

  • 2s8a8228-1.jpg
  • 2s8a8642.jpg
  • 2s8a8929jpgwb.jpg

Best In The World biedt de mogelijkheid om je partner, familieleden of vrienden te verrassen met een origineel, exclusief en kwaliteitsvol geschenk tegen een aanvaardbare prijs. Je hoeft er niet eens de koude lucht voor op te snuiven. Bestel vanuit je luie zetel één van de volgende toppers en maak iemand gelukkig! Nooit eerder was een leuk cadeautje kopen zo makkelijk. Kan je toch niet kiezen? Maak het jezelf nog makkelijker en ga voor een cadeaubon!

p19alie0idc361mcg1d3eotno76.jpg

 

Kasjmiersjaal

Cashmere of Kasjmier behoort tot de fijnste wol ter wereld. De wol is afkomstig van de Kasjmiergeit die leeft in het Kasjmier gebied dat zich situeert in de vallei van het Himalayagebergte. Ondanks de zeer fijne vezel, waardoor een sjaal van Kasjmier erg licht is om dragen, isoleert het de warmte enorm goed! Het maakt van een Kasjmiersjaal een exclusief product waarmee je indruk zal maken bij degene aan wie je het cadeau doet. Best In The World haalt de sjaals rechtstreeks bij de bron en garandeert topkwaliteit!

p199qah3ur96j1amo1tbs1nnuv0g3.jpg

 

Orenburg sjaal

Net op de grens van Europa en Azië ligt het Russische Orenburg. In de streek rond die stad werd enkele eeuwen geleden de Orenburg sjaal geboren. Sindsdien staat het bekend als één van de klassieke symbolen van Russisch handwerk. Kenmerkend zijn de zeer fijne haartjes van de Orenburg geit die gebruikt worden. Het zijn de fijnste haartjes ter wereld. Ondanks de zachte en fijne wol, zorgt het voor een warme en stevige sjaal . Met de Orenburg sjaal haal je een warme en duurzame sjaal in huis waarvan de wol afkomstig is van een unieke geitsoort. Exclusiviteit troef dus en een cadeau waarmee je zal scoren!

georgian-wine.jpg


Georgische wijn

Vele millennia geleden ontstond de Georgische wijnbouw. De Georgische wijncultuur is daarmee één van de oudste ter wereld. De druiven worden geteeld in ideale klimatologische omstandigheden. De uitzonderlijke kwaliteit van Georgische wijn is nog niet helemaal doorgedrongen tot in onze contreien, maar minder bekend maakt bemind. De Georgische wijnbouw maakt deel uit van de nationale identiteit van het land. Wijnkenners zullen zeker beamen dat het hier om een uitzonderlijk goede wijn gaat. Bij Best In The World hebben we de beste Georgische witte en rode wijnen aan messcherpe prijzen. Check ze in onze online shop en schenk je bezoekers met de feestdagen deze godendrank. Zouden ze het raden...

p19fp14u7k1n6oiolfe7k4ogif18o.jpg


Pavlovo Posad sjaal

De Russische Pavlovo Posad sjaals zijn een begrip in de modewereld. Ze worden gekenmerkt door een uitzonderlijk kleurenpalet en franjes aan de uiteinden. De handgemaakte sjaals zijn gemakkelijk te herkennen aan de bloemenmotieven die veelvuldig gebruikt worden. De sjalen bestaan uit zoveel verschillende kleurencombinaties dat het bijna onmogelijk is om je zin niet te vinden. Laat je omhalzen door deze wereldberoemde sjaal of doe er één cadeau! Met Pavlovo Posad heb je altijd prijs!

2-125125700000.jpg


Uryupinsk sjaal

Uryupinsk is een stadje in het zuidwesten van Rusland. In de streek heerst een mild zuiders klimaat en biedt dan ook de ideale omstandigheden om aan agricultuur te doen. Eén van de belangrijkste bronnen van inkomsten voor de streek is de productie van Uryupinsk wol afkomstig van de Uryupinsk geit. Het stadje heeft meer geiten lopen dan inwoners. Het beestje is er zo ontzettend belangrijk dat er een standbeeld voor werd opgetrokken. De Uryupinsk geit betreft dan ook een uniek exemplaar. Het heeft namelijk de langste geitenharen ter wereld. De Uryupinsk sjaals zien er dan ook erg exclusief uit. Bovenal geven ze ontzettend veel warmte, ideaal voor de voorspelde koude winter! Daarenboven heeft de sjaal een feestelijke 'look' waardoor je onvermijdelijk zal opvallen tijdens de eindejaarsdagen. Durf het dragen of doe er je naasten eentje cadeau. Ze zullen je nooit meer vergeten!