Bestintheworld.be

Muziekquiz From Russia With Love: een hit!

  • img5568.JPG
  • img5573.JPG
  • img5574.JPG

Bij aankomst kwam je al meteen terecht in de juiste sfeer en mindset door het aangeboden drankje. Er was de keuze tussen een Georgische rode topwijn ‘de Satrapezo’ , een Georgische schuimwijn ‘Bagrationi’ of het West-Vlaams streekbiertje ‘De Poes’. Met een glaasje in de hand en ruim assortiment aan Kaukasische hapjes werd het vakantiegevoel alleen maar groter als de charmante gastvrouw een kleine rondleiding gaf in de Pop Up Store. De gezelligheid was dus voelbaar en maar was ook écht tastbaar in de  vorm van de warme Kasjmier, Orenburg of Pavlovo Posad Sjaals.

Een quiz met liefde samengesteld

Na gezellig even rond te snuisteren in de pop-up store kon het echte werk beginnen. From Russia With Love was het thema van de quiz. De liefde stond centraal maar dat was al duidelijk tussen alle handgewerkte stijlvolle producten. De hersenbrekende quizvragen deden de liefde soms wel even bekoelen, maar een hapje en slokje van de Satrapezo wijn zorgde snel weer voor vlinders in de buik. Zelfs de aanwezige Russische deelnemers hadden het soms moeilijk om de Russisch getinte vragen op te lossen. Maar de aandachtige bezoeker had tijdens de rondleiding toch al enkele antwoorden gevonden tussen de producten. Denk maar aan Cashmere, een Nederlandstalige groep of de muziekgroep Wax, een link naar de Paddywax kaarsen uit het aanbod.

Een geslaagde avond omgeven door 's werelds beste kwaliteitsproducten

De top drie van de quiz viel in de zachte of vloeibare prijzen. Ze hadden de keuze tussen warme en stijlvolle sjaals of een Georgische smaakvolle wijn. Voor de dames was er dan nog eens extra keuze want zij werden verwend met Rostovskaya Finift-juwelen. Na de quiz bleven de mensen nog wat napraten in de winkel en bewonderden de kleurrijke producten, of zoals bezongen in de de gelijknamige hit van Cyndi Lauper, de ‘True Colors’. Maar de verliezers treurden niet want niemand ging met lege handen naar huis. Om nog thuis even na te genieten van de verrassende smaken en kleurrijke motieven van de sjaals kreeg iedereen een fles Georgische witte wijn Tsitska mee. Kortom, het was een geslaagde avond met een leuke quiz in de ideale bijhorende setting, iedereen in de Pop Up Store van Bestintheworld waande zich eventjes in het buitenland, een ware tour van het beste ter wereld!

  • img5576.JPG
  • dsc04472.JPG
  • dsc04473.JPG
  • dsc04476.JPG
  • dsc04477.JPG