Bestintheworld.be

de Xolato Chocolate Box met gratis wenskaart

chocolate-box.png

Je kent het wel: elke keer je een uitnodiging krijgt voor een fijn dinertje, ga je maar weer op zoek naar de zoveelste fles rode wijn om af te geven eens je aankomt. Met twijfel in het hart geef je die fles af omdat je toch nooit helemaal zeker bent van je keuze. Bij Xolato hebben ze de oplossing. Je kan eindelijk eens een creatief geschenk geven nu: de Xolato Chocolate Box!

Perfect op maat

Wij hebben onze bestelling al gedaan om onze vrienden met creativiteit te kunnen verrassen. De Xolato chocolate box is dan ook het ideale geschenk. Enerzijds is door de wenskaart aan de buitenkant het een heel attent doosje en anderzijds is het ook nog heerlijk binnenin. Zowel voor de wenskaart als voor de smaken in het doosje zijn er veel opties! Zo is het doosje altijd op maat gemaakt voor wie jij een cadeautje wil geven, of dat nu voor Moederdag is of voor een verjaardag!

Voor iedereen, ook voor jezelf

Natuurlijk hoef je het niet cadeau geven. Je kan zelf ook proeven van die overheerlijke natuurlijke producten. Bij een lekkere koffie of gewoon als vieruurtje kan je een chocolaatje nemen dat heerlijk authentiek is. Authentiek is wel het minste dat je kan zeggen over deze chocolade. Bij Xolato kiezen ze ervoor om geen bewaarmiddelen in hun chocolade te proppen. Dat lijkt ons ook helemaal niet nodig: de chocolade is echt veel te goed om te blijven liggen.