Bestintheworld.be

Bezoek Bestintheworld op Cupido Kortrijk (mét kortingsbon)

bon voor 10% korting op sjaals

Het weekend voor Valentijn en het valentijnsweekend zelf wordt Kortrijk de hoofdstad van de ongebreidelde liefde. Op de Grote Markt van Kortrijk zullen twintig houten liefsdeschalets prijken in hartvorm, met tal van kraampjes met liefdevolle spulletjes en andere romantische hebbedingetjes en ideeën.

En op de centrale dansvloer kan zelfs een dansje geplaceerd worden. En ook al hebben de kinderen misschien nog niet de liefde van hun leven gevonden, toch zullen ze hun hartje kunnen ophalen bij het blazen van reusachtige liefdesbellen, de retro rups (Bidule), het oliebollenkraam, de kindermolen of pomme d’amour-stalletje.

Maar voor de écht verliefde koppeltjes die nog op zoek zijn naar dát ultieme cadeau voor de partner, staan wij van Bestintheworld er natuurlijk ook met onze collectie exclusieve sjaals: Orenburg Sjaals, Pavlovo Posad Sjaals en Kasjmier Sjaals. En het goeie nieuws is....

Kortingsbon voor de exclusieve sjaals van Bestintheworld

Je kan hier een kortingsbon downloaden die je aan de stand kan verzilveren (10% korting). De letterlijke en figuurlijke warmte die je daarmee aan je partner geeft, daar zullen jullie beiden nog veel genot aan beleven.

Cupido vindt plaats op de Grote Markt van Kortrijk op volgende dagen en uren: 
Zaterdag 7 februari: 14u – 19u
Zondag 8 februari: 10u – 18u
Vrijdag 13 februari: 15u – 23.30u
Zaterdag 14 februari: 14u – 19u