Bestintheworld.be

Blog

X-Gin, heerlijk Belgisch en exotisch

De zomerzon is niet meer veraf en dat betekent lange zomeravonden met heerlijke cocktails. De heerlijkste en meest exotische periode van het jaar komt eraan en dat moet dus wel met het godendrankje voor zulke avonden: een heerlijke, exotische gin.

Lees meer

Muziekquiz From Russia With Love: een hit!

Op vrijdag 8 april vond in de Pop Up Shop van Bestintheworld op de Brabantdam 64 een muziekquiz plaats voor duo's, onder het thema From Russia With Love. Een verslagje van Daan Blancke, één van de aanwezigen en lid van het winnende duo.

Lees meer

Het verhaal achter de sjaal: Uryupinsk

Wat ziet die Uryupinsksjaal er warm, comfortabel en stijlvol uit, maar waar komt hij eigenlijk vandaan? En welke geit levert deze uitzonderlijke wol? Lees hier meer over de Uryupinsk regio, geit en sjaal.

Lees meer

Degustatie Georgische Wijnen: een openbaring, ook voor de kenners

Een 25-tal avontuurlijke proevers waagden zich aan de workshop & masterclass Georgische wijnen in onze Pop Up Store op de Brabantdam 64 in Gent. Want Georgische wijnen, dat is toch proeven van een andere wijncultuur.

Lees meer

Vanaf nu: Georgische wijnen in het aanbod

In onze Pop Up Shop op de Brabantdam 64 in Gent hebben we naast sjaals, juwelen en linnen uit de Russische regio nu ook Georgische wijnen in het aanbod. Dat vieren we met een promo-actie: 1 fles wijn gratis bij aankoop van 50 euro.

Lees meer
Pagina 4 van 6