Bestintheworld.be

Blog

Een interview met onze fotograaf Antonio Barros

De foto's in onze webshop zijn stuk voor stuk een lust voor het oog. Een van de artiesten van deze kunstwerkjes is Antonio Barros. Lees hier zijn verhaal!

Lees meer

Degustatie & workshop Centraal & Oost-Europese wijnen: u proefde dat het goed was

Frankrijk, Italië, Zuid-Afrika,... een beetje cliché niet? Maar wist u dat Georgië eigenlijk de bakermat is van onze huidige wijncultuur? Jiri Peijffers liet ons vol passie kennismaken met de centraal & Oost-Europese wijncultuur!

Lees meer

Zoete herinneringen aan de Chocolade Workshop

"Liefde is alles wat je nodig hebt. Maar zo nu en dan wat chocolade kan geen kwaad", zei de Amerikaanse striptekenaar Charles M. Schulz - de tekenaar van Snoopy - ooit. En dus togen een handvol zoetekauwen naar de Pop Up Shop op de Brabantdam 64 in Gent v

Lees meer

5 unieke cadeau’s die je moeder nooit eerder kreeg

Ben je nog op zoek naar een cadeau voor Moederdag? Ben je het beu om een zoveelste cadeaubon te geven? En vind je – terecht – dat mama dit jaar wel eens een écht uniek cadeau mag krijgen? Hier vind je alvast wat inspiratie voor originele geschenken.

Lees meer

de Xolato Chocolate Box met gratis wenskaart

Eindelijk kan je de stereotiepen doorbreken en aandraven met een creatief cadeau. Je kan je gastheer iets geven dat wel gesmaakt zal worden. Bovendien kan het, net zoals een fles wijn, die avond nog geopend worden, maar dan bij de koffie!

Lees meer
Pagina 3 van 6