Bestintheworld.be

Blog archief 'April 2016'

Zoete herinneringen aan de Chocolade Workshop

"Liefde is alles wat je nodig hebt. Maar zo nu en dan wat chocolade kan geen kwaad", zei de Amerikaanse striptekenaar Charles M. Schulz - de tekenaar van Snoopy - ooit. En dus togen een handvol zoetekauwen naar de Pop Up Shop op de Brabantdam 64 in Gent v

Lees meer

5 unieke cadeau’s die je moeder nooit eerder kreeg

Ben je nog op zoek naar een cadeau voor Moederdag? Ben je het beu om een zoveelste cadeaubon te geven? En vind je – terecht – dat mama dit jaar wel eens een écht uniek cadeau mag krijgen? Hier vind je alvast wat inspiratie voor originele geschenken.

Lees meer

de Xolato Chocolate Box met gratis wenskaart

Eindelijk kan je de stereotiepen doorbreken en aandraven met een creatief cadeau. Je kan je gastheer iets geven dat wel gesmaakt zal worden. Bovendien kan het, net zoals een fles wijn, die avond nog geopend worden, maar dan bij de koffie!

Lees meer

X-Gin, heerlijk Belgisch en exotisch

De zomerzon is niet meer veraf en dat betekent lange zomeravonden met heerlijke cocktails. De heerlijkste en meest exotische periode van het jaar komt eraan en dat moet dus wel met het godendrankje voor zulke avonden: een heerlijke, exotische gin.

Lees meer

Muziekquiz From Russia With Love: een hit!

Op vrijdag 8 april vond in de Pop Up Shop van Bestintheworld op de Brabantdam 64 een muziekquiz plaats voor duo's, onder het thema From Russia With Love. Een verslagje van Daan Blancke, één van de aanwezigen en lid van het winnende duo.

Lees meer
Pagina 1 van 2